Catalan English French German Japanese Spanish
Menu
La companyia
El públic durant la representació de Mikvé

La companyia

@teatreintim és una companyia creada per Bernat Gran, que representa espectacles de petit i gran format: obres de teatre i microteatre, happenings, improvisacions, cites clandestines i festes privades.

Els nostres espectadors sempre estan a primera fila
El públic ja no vol ser un simple espectador. Vol viure de debò i no veure simples representacions on els actors i les pròpies obres es queden en la superfície. El teatre exigeix mullar-se més. En les nostres obres els actors suen, sofreixen i riuen. I després tornen a les seves pròpies vides
Treballem amb les escenografies més cares del món
Les escenografies de veritat et porten a llocs de veritat. Estan plenes de vida, d'energia. No són de posar i treure. El teatre ha d'elevar-se a la realitat màxima i no la representació pura i allunyada de la vida. Cada espai és una oportunitat per descobrir moltíssim més de cada personatge i portar-los a altres llocs.
Canviam la forma de fer teatre
Alguns directors segueixen presentant obres de teatre com a meres reproduccions d'allò que està escrit, especialment en textos clàssics. Però quan prenem prestada una obra és per explicar una cosa nova, no per tornar a fer el que ja sap el públic. Això és avorridíssim i no ens aporta res. Quan vas a veure una obra de teatre en sortir t'ha d'haver canviat alguna cosa. Si surts igual que has entrat aquesta obra és un fracàs. No basta treballar i estudiar els textos i tenir una bona escenografia. Cal atrevir-se a viure.

Muy cómodo y práctico de interactuar con expertos en su industria. Noticias relacionadas con su carrera resumen diario de su red de contactos y establecer rápidamente vivir en la comunicación - en un solo lugar Tracker APPS

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in